Facilitair onderhoudsmedewerker

OPHTEC BV is een internationaal opererend familiebedrijf dat intra-oculaire lenzen voor de oogheelkunde ontwikkelt, produceert en verkoopt. Deze lenzen worden gebruikt bij staar of trauma operaties, maar worden ook geïmplanteerd bij mensen die van hun bril of contactlenzen af willen.

Bij de ontwikkeling van de lenzen wordt nauw samengewerkt met oogartsen over de hele wereld. Mede daardoor heeft OPHTEC unieke producten in haar aanbod, zoals de ArtiLens en de Precizon lens.

De verkoop van de producten gaat via het hoofdkantoor, de 8 buitenlandse vestigingen van OPHTEC en een netwerk van distributeurs over de hele wereld. OPHTECs hoofdkantoor, de productieafdeling en het oogheelkundig behandelcentrum OMC Hanzekliniek bevinden zich in Groningen. Zie ook: www.ophtec.com

OPHTEC heeft de ambitie om continu te innoveren en voorloper te zijn in haar vakgebied. Dit doen we vanuit onze missie “Passion for Vision".

Ben jij handig en in staat om vanuit je servicegerichtheid en kennis van zaken aan onze missie een professionele bijdrage te leveren? En heb je ook nog eens groene vingers? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 Facilitair onderhoudsmedewerker

 (5,5 uur per dag, 5 dagen per week)

Wat houdt het werk in:

Je houdt je bezig met de uitvoering van alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden binnen en buiten.

Je houdt het terrein om het gebouw netjes, incl. de tuinen. Soms moet er een boodschap gedaan worden. Bij grotere uitbesteedde klussen overleg je met Inkoop over de voortgang.

Je werkt nauw samen met de kantinemedewerkster en de technische dienst. Bij afwezigheid van de kantinemedewerkster, neem jij de kantinedienst waar.

Wat zoeken wij:

  • Je beschikt over technische kennis vanuit bijv. de bouw;
  • Je bent aantoonbaar handig en ervaren in het op een goede en veilige manier uitvoeren van allerlei onderhoudswerkzaamheden
  • Je hebt oog voor en ervaring in tuinonderhoud;
  • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B;
  • Je werkt zelfstandig en bent in staat om prioriteiten te stellen en je taken efficiënt in te delen;
  • Je beschikt over ruime sociale vaardigheden.


Wij bieden:

Een prettige werksfeer bij een groeiend en dynamisch bedrijf, met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. De cultuur is ongedwongen en nuchter te noemen. Er is veel ruimte voor eigen initiatief.

Inlichtingen:

Voor inlichtingen kun je contact opnemen met Ans den Hengst, HR Adviseur, telefoonnummer 050-5251944.

Hoe kun je reageren:

Spreekt het profiel tot je verbeelding? Stuur dan een sollicitatiebrief met CV per e-mail naar: solliciteren@ophtec.com.

Meer informatie over OPHTEC BV kun je vinden op www.ophtec.com.

United States