HR Adviseur

Job Vacancy in The Netherlands

 

OPHTEC BV is een internationaal actief familiebedrijf dat intra-oculaire lenzen voor de oogheelkunde ontwikkelt, produceert en verkoopt. Deze lenzen worden gebruikt bij staar of trauma operaties, maar worden ook geïmplanteerd bij mensen die van hun bril of contactlenzen af willen.

Bij de ontwikkeling van de lenzen wordt nauw samengewerkt met oogartsen over de hele wereld. Mede daardoor heeft OPHTEC unieke producten in haar aanbod, zoals de ArtiLens en de Precizon lens. De verkoop van de producten gaat via het hoofdkantoor, de 8 buitenlandse vestigingen en een netwerk van distributeurs over de hele wereld. Het hoofdkantoor inclusief de productieafdeling en het oogheelkundig behandelcentrum OMC Hanzekliniek bevinden zich in Groningen. Zie ook: www.ophtec.com.

OPHTEC heeft de ambitie om continu te innoveren en voorloper te zijn in haar vakgebied. Dit doen we vanuit onze missie “Passion for Vision”. Wil jij vanuit jouw kennis, talenten en ervaring een bijdrage leveren aan onze ambitie en herken je je in onderstaande? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

HR Adviseur

(28-32 uur per week)

 

De functie

Als generalistisch HR adviseur ben je gesprekspartner voor management en medewerkers op het gebied van operationele en tactische HR vraagstukken. Je begeleidt, adviseert en informeert hen proactief op het gebied van recruitment, performance, mobiliteit, vitaliteit, beloning, arbeidsvoorwaarden en ziekteverzuim en zorgt hierbij voor een correcte toepassing van de wet- en regelgeving en interne procedures.

De afdeling HR schrijft jaarlijks een jaarplan. Je draagt bij aan de totstandkoming hiervan en levert een actieve bijdrage aan de hieruit voortvloeiende HR projecten. Vanuit HR ben jij verantwoordelijk voor Arbo en Veiligheid en je hebt vanuit die hoedanigheid een actieve rol in het Arboteam.

Je werkt nauw samen met je collega HR Advisor en de HR Administrator en valt hiërarchisch onder de Director HR.

 

Wat verwachten wij van jou?

  • Een afgeronde opleiding op HBO niveau op het gebied van HRM.
  • Minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare allround HR advies functie. De functie is uitermate geschikt voor iemand die is doorgegroeid binnen HR, al een aantal jaren ervaring heeft met HR-advisering en toe is aan een nieuwe uitdaging in een andere omgeving.
  • Je bent een daadkrachtige en resultaatgerichte HR adviseur die voor management en medewerkers de vanzelfsprekende gesprekspartner is op het gebied van HR zaken.
  • Door je uitstekende communicatieve vaardigheden en je sterk ontwikkelde inlevingsvermogen weet je te verbinden en de mensen om je heen te stimuleren en motiveren waardoor een werksfeer wordt gecreëerd waarin goed met elkaar wordt samengewerkt en waarin mensen zich graag willen inzetten en ontwikkelen.
  • Je zorgt van nature voor overzicht en structuur in je werk en volgt of maakt procedures die je helpen succesvol te acteren in een regelmatig hectische en complexe omgeving.
  • Je bent operationeel sterk, werkt accuraat, zorgt dat je de administratieve verwerking die volgt op je HR taken goed op orde hebt en hebt ervaring met E-HRM.
  • Je hebt gedegen kennis van Arbowetgeving en ervaring in de uitvoering en toepassing daarvan.
  • Het hebben van ervaring met kwaliteitssystemen (ISO) en de daarbij behorende audits en certificering is een pre.
  • Je beheerst de Engelse taal goed in woord en geschrift.

 

Wij bieden

Een afwisselende en uitdagende functie binnen een enthousiast team van medewerkers in een internationaal actieve organisatie. Wij bieden een marktconform salaris en hebben goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast zijn er volop ontplooiingskansen.


Interesse?

Stuur dan je CV en korte motivatie o.v.v. de functietitel naar solliciteren@ophtec.com. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Jeanine Staal (Director HR) via telefoonnummer 050-5251944.

United States