Medewerker financiële administratie

Wegens vervanging zijn we z.s.m. op zoek naar

 

Medewerker financiële administratie

32-36 uur per week

 

Als medewerker financiële administratie werk je in een internationaal speelveld. We hebben vestigingen verspreid over de hele wereld. De afdeling Finance bestaande uit 6 personen verzorgt de interne en externe financiële en bedrijfseconomische informatievoorziening inclusief rapportages en analyses. Daarnaast is de afdeling verantwoordelijk voor het betalingsverkeer, de financiële administratie, de salarisadministratie, evenals de planning- en control cyclus. Voor deze functie zoeken wij een zelfstandige HBO-er die affiniteit heeft met een productieomgeving. Je hebt een kritische blik en bent resultaatgericht.


Taken en verantwoordelijkheden

Jouw focus ligt op de financiële administratie inclusief het voorbereiden van de maandrapportages van OPHTEC GmbH. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het debiteurenbeheer van OPHTEC BV en OPHTEC USA. Je levert specificaties aan t.b.v. de maand- en jaarrapportages voor diverse bedrijfsonderdelen. Je maakt kostprijscalculaties van onze innovatieve producten. En daarnaast houd je de standenregisters up-to-date.


Functie-eisen

  • HBO Bedrijfsadministratie SPD of een vergelijkbare richting;
  • Ervaring binnen profit sector;
  • Excel op gevorderden niveau;
  • Kennis van Exact Globe is een pré;
  • Talenkennis NL, Engels in woord en geschrift is een eis;
  • Kennis van de Duitse taal in woord en geschrift is een pré.Wij bieden

Een prettige werksfeer bij een groeiend en dynamisch bedrijf, waar veel ruimte is voor initiatief en innovatie. De cultuur is ongedwongen en nuchter te noemen.


Informatie/Solliciteren

Voor meer informatie kun je mailen met Anton Bakker, plant controller, a.bakker@ophtec.com.
Solliciteren kan door een korte motivatiebrief en CV z.s.m. te mailen naar solliciteren@ophtec.com.


Over OPHTEC

OPHTEC is een Gronings familiebedrijf, dat lenzen maakt die door een oogarts operatief in het oog gebracht worden. Dit gebeurt bij staar of andere oogaandoening, maar ook bij mensen die niet langer met bril of contactlenzen door het leven willen gaan. De lens die hiervoor gebruikt wordt, de Artilens, is wereldwijd uniek. OPHTEC ontwikkelt en produceert de lenzen in samenspraak met oogartsen van over de hele wereld, waarbij de patiënt altijd centraal staat.