Optometrist

OMC HanzeKliniek zoekt een:
Optometrist in loondienst, (m/v) fulltime

OMC HanzeKliniek is een extramuraal oogheelkundig centrum. OMC HanzeKliniek onderscheidt zich door het aanbieden van een breed scala van oogheelkundige zorg, zoals reguliere oogheelkundige zorg, maar ook bril vervangende chirurgie en aanwezigheid van een optiek en contactlensafdeling.

De functie:

Als optometrist werk je in een team van oogartsen, optometristen en TOA’s, waarbij eenieder op zijn eigen vakgebied ingezet wordt. Dit houdt voor de optometrist in: het houden van eigen spreekuren en het ondersteunen van oogartsenspreekuren.

De optometrist voert zelfstandig algemene of gerichte optometrische onderzoeken of controles uit gerelateerd aan de klachten of vraag van de patiënt, en verwijst bij pathologie door naar de oogarts. Hij/zij verricht daarnaast voorbereidende en ondersteunende werkzaamheden m.b.t. oogchirurgie (cataracten of refractiechirurgie), met als doel het verkrijgen van de benodigde informatie en gegevens voor de betreffende behandeling.

Wij bieden:

Een prettige werksfeer bij een jong, groeiend en dynamisch bedrijf, met tevens uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Inlichtingen:

Voor inlichtingen kunt je contact opnemen met de mevrouw Geke Hoekstra, Algemeen Manager of de heer Hans Ockels Operationeel Manager, telefoonnummer: 050-3682222.

Hoe kun je reageren:

Je kunt een bondige brief met curriculum vitae richten aan solliciteren@omc-hanzekliniek.nl