QA Engineer

OPHTEC zoekt een: QA Engineer 32-40 uur

Wat vragen wij?

Wij zijn op zoek naar QA Engineer met uitstekende communicatieve vaardigheden. In deze functie ligt de focus op de ondersteuning en het toezichthouden bij productontwikkelingsprojecten. Een praktische houding en een “hands-on mentaliteit” is van belang om samen met het cross-functionele projectteam nieuwe producten gestalte te geven, binnen de geldende wet en regelgeving. 

Tevens ben je mede verantwoordelijk voor het structureren, verbeteren en bewaken van het kwaliteitssysteem. Je werkt samen in het team van Quality en Regulatory Affairs specialisten. De afdeling QA/RA houdt toezicht op de juiste toepassing van wettelijke bepalingen en internationale standaarden binnen de organisatie. 

•    HBO/WO niveau 
•    Minimaal 3 jaar ervaring in het vakgebied 
•    Kennis en ervaring met Design Control en ISO 13485
•    Zorgvuldig en oog voor detail
•    Analytisch sterk
•    Beheersing van de Engelse taal 

Wij bieden:

Een prettige werksfeer bij een internationaal, groeiend en dynamisch bedrijf, met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. De cultuur is ongedwongen en nuchter te noemen. Er is veel ruimte voor initiatief en innovatie.

Meer informatie:

Wij komen graag met je in contact om meer inlichtingen te geven over de deze functie. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Anne Takens, Manager QA/ RA, telefoonnummer 050-5251944. 

Reageren:

Spreekt het profiel tot je verbeelding? Stuur dan een sollicitatiebrief vóór 8 mei met CV per e-mail naar: solliciteren@ophtec.com. Bij voldoende reacties wordt de vacature eerder gesloten. Gelieve niet automatisch via de vacaturesite te reageren.

Over OPHTEC:

OPHTEC maakt lenzen die door een oogarts operatief in het oog gebracht worden. Dit gebeurt bij staar of andere oogaandoening, maar ook bij mensen die niet langer met bril of contactlenzen door het leven willen gaan. De lens die hiervoor gebruikt wordt, de Artilens, is wereldwijd uniek. OPHTEC ontwikkelt en produceert de lenzen in samenspraak met oogartsen van over de hele wereld, waarbij de patiënt altijd centraal staat.

Het was de wens van de oprichters van OPHTEC om mensen met zichtproblemen te helpen. Ook nu, na meer dan 30 jaar, is dat nog steeds een van de belangrijkste drijfveren van de meer dan 180 medewerkers. Het hoofdkantoor, de productieafdeling en de oogkliniek OMC HanzeKliniek bevinden zich in Groningen. Daarnaast heeft het bedrijf 8 buitenlandse vestigingen, die samen met een netwerk van distributeurs, zorgdragen voor de verkoop van de producten over de hele wereld.