Lezing op dinsdag 14 november

Harry Piekema: Lichaamstaal, het samenspel tussen body en mind

Datum: di 14 november
Tijd: 11.00 - 12.00u
Locatie: Kantine 
Lunch: na afloop in Innovation Center

Aanmelden

 

  • Landelijke bekendheid kwam onverwacht toen Harry Piekema het lead character werd in de succesvolle Albert Heijn tv-campagne. Humor is een rode draad in zijn werk en levensvisie. Zijn veelzijdigheid op het gebied van communicatie is minder bekend en komt juist sterk tevoren tijdens zijn lezingen.

    Tijdens zijn studie muziektheater, teksttheater, jeugdtheater en danstheater probeerde hij alle mogelijkheden van het vak uit. In 1993 begon hij een driejarige studie aan het Instituut voor Toegepaste Integrale Psychologie om meer te weten te komen over de diepere drijfveren, motivaties en blokkades van het menselijke gedrag. De inzichten die hij opdeed verdiepten niet alleen zijn acteren maar leidden ook tot een nieuw werkveld, dat van communicatie training. Harry werkte als trainingsacteur en later als communicatie trainer in verschillende velden.

    Vanaf 1996 tot nu heeft Harry altijd de verschillende werelden van theater/film/tv en training gecombineerd en elkaar laten inspireren. Toen hij in 2014 stopte met de succesvolle AH-reclamecampagne om andere projecten te kunnen doen, volgden er een solo in het theater, film rollen en toneel. Lezingen en dagvoorzitterschappen kwamen erbij.

    Op 14 november komt Harry Piekema langs bij Ophtec om praktische inzichten te delen die ons helpen groeien binnen ons team of als professional. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Mis het niet!
hp_web

Vol=Vol. Meld je snel aan!

Lunch in het Innovation Center

Maak je klaar voor een geweldige ochtend! De lezing met Harry Piekema duurt tot ongeveer 12.00 uur en belooft een bron van inspiratie te zijn. Maar het avontuur stopt daar niet...

Na de lezing gaan we samen naar het Innovation Center, waar we onder het genot van een smakelijk broodje de kans krijgen om alles wat we hebben geleerd te bespreken en ideeën uit te wisselen. Zorg dat je erbij bent, er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Meld je aan!